De l'estació

Les estacions són origen i destí de qualsevol recorregut amb Girocleta. Disposen d'una columna informativa i d'aparcaments per a bicicletes, alguns de lliures a disposició dels usuaris que vulguin aparcar la bicicleta i d'altres amb bicicletes disponibles.

La columna té una pantalla tàctil per donar i rebre informació dels usuaris.

L'usuari pot identificar-se a les columnes amb el lector que hi ha a sota de la pantalla o bé amb la pantalla tàctil. Una vegada identificat pot accedir a les opcions personals.

Per agafar una bicicleta si ets abonat anual, no cal utilitzar la columna. Senzillament s'ha d'escollir una bicicleta disponible, identificable amb el símbol d'un cadenat tancat, tot seguit cal passar la targeta d'usuari pel lector situat a sota del mateix indicador, i quan l'indicador mostra un cadenat obert, agafar la bicicleta.

Per retornar la bicicleta, l'operació encara és més senzilla, només s'ha de buscar un aparcament lliure, identificable amb un cadenat obert a l'indicador, posar la roda de davant de la bicicleta entre els peus de l'aparcament i empènyer. Quan estigui correctament aparcada apareixerà el símbol del cadenat tancat.

Ubicació de les 17 estacions actuals:

01 Biblioteca Antònia Adroher

02 Avinguda Ramon Folch

03 Plaça Catalunya

04 Renfe - Estació d'autobusos

05 Pont del Dimoni

06 Emili Grahit - C/ Migdia

07 Plaça Pere Calders

08 Biblioteca Ernest Lluch

09 Plaça Miquel de Palol

10 Avinguda Lluís Pericot

11 Plaça Marquès de Camps

12 Rambla Xavier Cugat

13 Can Ninetes

14 Plaça Santa Eugènia

15 Plaça Europa

16 Pg. Ramon Berenguer II

17 Vista Alegre

© Ajuntament de Girona 2017