Informació del servei

Descarrega el tríptic de Girocleta
 

Gaudeixi d'un nou transport públic a Girona

Girocleta és el nou servei que li permetrà desplaçar-se per la ciutat d’una manera més senzilla i pràctica. Per anar on vulgui, quan vulgui i sense fums ni sorolls.

En aquest mateix web trobarà tot el necessari per sol·licitar la seva targeta. Una vegada feta la sol·licitud, li enviarem la targeta a l'adreça que ens indiqui, juntament amb tota la informació necessària per a l'utilització d’aquest nou servei.

Li oferim un servei fàcil, pràctic i còmode

Utilitzar el servei de Girocleta és molt senzill, quan hagi rebut la targeta d'abonat/ada i l'hagi activat, podrà començar a fer-ne ús. Pot agafar una de les nostres bicicletes a qualsevol de les estacions de Girocleta, la utilitza durant el trajecte i la torna a l'estació que quedi més a prop del seu destí.

La primera mitja hora de cada trajecte estarà inclosa en la tarifa d'abonat/ada. Passat aquest termini, es pagarà segons el temps d'utilització del servei, amb un període màxim de dues hores (per trajecte) per retornar la bicicleta a alguna de les estacions.

Com donar-se d'alta

En aquest mateix web, en l'apartat d'alta d'usuaris s’hauran d'entrar les dades personals i de pagament i acceptar el contracte que regula l’ús i les condicions del servei. Mitjançant la targeta de crèdit s’abonarà la quota del servei i els càrrecs mensuals que corresponguin a l’ús de la bicicleta . Uns dies després rebrà al seu domicili una carta de presentació donant la benvinguda al servei, un díptic que explica les normes d’ús i la targeta que haurà d’activar mitjançant el web. Si ho desitja, i ho indica al formulari,  podrà recollir-la a l'oficina de Girocleta.
 

Apartir de 16 anys. Els usuaris menors d'edat (de 16 i 17 anys), poden formalitzar l'alta per la web amb l'autorització dels pares o tutors legals, però hauran de portar a les oficines de Girocleta a l'estació d'autobusos la següent documentació: llibre de família i els DNI dels implicats, (original i fotocopia) i a mes hauran de signar un document segons el qual el tutor autoritza el menor a donar-se d'alta al servei. (aquest document el podeu trobar a "El servei" - Descàrregues)


L'horari del servei de Girocleta

Pot moure's amb Girocleta cada dia, els 365 dies de l’any estarà a la seva disposició amb el següent horari:

Laborables, dissabtes i festius: De 5.30 matí a 01.00h nit

Fora d'aquests horaris només es podran tornar bicicletes.

La xarxa d'estacions

Les estacions de Girocleta estan distribuïdes per la ciutat, perquè tothom pugui fer ús del servei de la forma més pràctica i còmoda possible. Trobarà a cada estació bicicletes disponibles i espais lliures per tornar-les.


© Ajuntament de Girona 2018.  Girocleta Tel: 972.21.91.81  correu-e:  info@girocleta.cat