Notícies

Entrades per 2020

Nova web de Girocleta
Estrenem nova imatge web, amb els mateixos continguts que l'anterior, però més àgil i segura i adaptada als mòbils i tauletes. Desitgem que us agradi.
Estació 22. Santa Eugènia.
Dijous 25 de Juny, al matí es posarà en servei l'estació 22, ubicada a la rotonda de Santa Eugènia, cantonada amb Riu Güell.
girocleta
A causa d'unes obres, l'estació 18 de Riu Freser, estarà fora de servei a partir del dilluns 22 de Juny, fins un temps indeterminat . Disculpin les molèsties.
Càrrega de targetes de Bus de TMG
Les targetes de bus TMG personalitzades de l'Ajuntament (Bus 18 i Bus 25) es podran carregar pagant amb targeta de dèbit o crèdit, a l'oficina de Girocleta, a partir del dimarts 2 de Juny.
Reobertura presencial de l'Oficina Girocleta
El dimarts 2 de Juny, torna a obrir l'estació d'autobusos, per tant podrem tornar a obrir l'oficina d'atenció a l'usuari de Girocleta. L'horari d'estiu serà de 9 h a 14 h de dilluns a divendres laborables.
Informació sobre el servei Girocleta
Us informem que el virus COVID19 pot sobreviure unes hores en les superfícies plàstiques o metàl·liques de la Girocleta i que el servei de Girocleta NO desinfecta les bicicletes diàriament. Per aquest motiu us recomanem utilitzar la Girocleta amb les mesures de prevenció adequades, com utilitzar guants o que al finalitzar l'ús de la Girocleta us renteu les mans amb sabó o amb gel desinfectant. Aprofitem per recordar que la ciutadania només s'ha de moure per causa de força major o per necessitat.
Oficina d'atenció al usuari.
Us informem que l'oficina d'atenció a l'usuari de l'estació d'autobusos, romandrà temporalment tancada a causa del virus Covid19. Us seguirem atenent via e-mail a info@girocleta.cat. Gràcies per la vostra comprensió.
girocleta
Coincidint amb les barraques d'hivern, els dies 27, 28, 29 de febrer, el servei de Girocleta d'abonament anual, es podran llogar bicicletes, les 24 h.
girocleta
Degut el temporal que ens afecta, i per una averia en el subministrament elèctric, tenim la meitat de les nostres estacions fora de servei. Es prega no retornar bicicletes en aquestes estacions. ÚLTIMA HORA : Les estacions número 10 Lluís Pericot i número 13 Can Ninetes continuen sense servei a causa dels desperfectes pel temps .
Ajuntament de Girona