Notícies

3 Noves estacions de Girocleta
En l'enquesta que l'Ajuntament va fer el mes de maig, per triar la ubicació de les 3 noves estacions de Girocleta, varen sortir aquestes tres més votades: Carretera de Taialà, 75. (a prop de l'escola) Avinguda Sant Narcís, cantonada Carrer Saragossa (a l'aparcament proper de l'Agència Tributària) I a la prolongació del carrer Migdia / Plaça Celestina Vigneaux. Aviat s'iniciaran les obres, per tal que estiguin operatives cap a finals d'any. Atentament,  
Girocleta 24 hores
Coincidint amb la setmana de la mobilitat, Girocleta ampliarà l'horari de lloguer pels usuaris anuals a 24 hores. Això serà a partir del dijous 16 de setembre. Per més informació sobre la setmana de la mobilitat i les activitats que es realitzaran, podeu consultar aquest enllaç: https://web.girona.cat/mobilitat/setmana/2021
girocleta
Ja torna a estar operativa l'Estació 19. Eixample.
girocleta
Per unes obres, l'estació 19 de l'eixample, estarà fora de servei del 10 al 17 d'agost. Disculpin les molèsties.
Estació 23 Pedret
El dia 16 de febrer s'ha inaugurat l'estació 23 a Pedret. Aquesta consta de 25 aparcaments que facilitaran una millor mobilitat per la nostra ciutat.
Bon Nadal i Bones Festes
L'equip de Girocleta us desitja un Bon Nadal i Bones Festes
Nou canal de comunicació.
L'oficina d'atenció a l'usuari, disposa a partir d'avui d'un número de telèfon per respondre consultes via whatsapp, en horari laboral. El número de contacte és el 605.51.88.69.  
Emails automàtics.
Benvolguts, a causa d'un problema del servidor de correus, no podem enviar emails als comptes de Hotmail. Preguem que tots els usuaris que utilitzin aquest compte, contactin amb l'oficina per a resoldre la situació, o modifiquin a la seva àrea de clients el seu email, si disposen d'un servei tipus Gmail o d'altres tipus que no siguin Hotmail. Salutacions.
Nova web de Girocleta
Estrenem nova imatge web, amb els mateixos continguts que l'anterior, però més àgil i segura i adaptada als mòbils i tauletes. Desitgem que us agradi.
Estació 22. Santa Eugènia.
Dijous 25 de Juny, al matí es posarà en servei l'estació 22, ubicada a la rotonda de Santa Eugènia, cantonada amb Riu Güell.
Pàgina 2 de 10Primera   Anterior   1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  Següent   Última   
Ajuntament de Girona