Notícies

Horari de l'oficina per Nadal i Reis
L'horari de l'oficina del 23 de desembre al 7 de gener serà de 8h a 14h.  Els dies 25, 26, 31 de desembre, i 1 de gener, l'oficina romandrà tancada.
Bon Nadal i bones Festes!
L'equip de Girocleta us desitja un Bon Nadal i bones Festes!
Utilització Girocleta
Girocleta tanca un mes de novembre amb més de 50.000 lloguers, i ja porta més de 500.000 trajectes acumulats des d'inici d'any.
La Girocleta fa 10 anys
El passat 25 de Setembre, Girocleta va fer 10 anys. Per celebrar-ho, l'Ajuntament ha editat aquest video que us penjem l'enllaç. https://www.youtube.com/watch?v=SSwD6VcQQHg
girocleta
Avui entra en servei l'estació 21 de Girocleta. Està situada a l'avinguda Sant Joan Bosco 31, cantonada amb Carrer Tenerife. Té 26 aparcaments que donaran servei al barri de Pont Major.
Nou mapa d'estacions a la web
Hem actualitzat el mapa d'estacions de la web, a una nova versió de programari lliure. El primer cop que l'utilitzeu és convenient que borreu la memòria cau del vostre explorador (Control + Majúscules + Suprimir), per tal que carregui correctament, la nova versió.
Nou horari del servei de Girocleta
A partir d'avui es poden llogar bicicletes de 5.30h del matí a 1.00h de la matinada. S'avança mitja hora l'inici del servei per facilitar els desplaçaments dels usuaris a primera hora.
Protegim el medi ambient, reutilitza !
Si utilitzes la Girocleta i fas servir una bossa per tapar el seient, un cop hagis acabat el lloguer, treu-la si us plau, i si no la vols reciclar, deixa-la al contenidor groc. Tots ho agrairem!
Horari Fires de Sant Narcís.
L'horari de la Girocleta s'ampliarà de 1 h a 3 h de la nit, per tal de facilitar-ne l'ús durant els dies de les fires de Sant Narcís (del 26 d'Octubre al 4 de Novembre). Els recordem però que l'horari de redistribució de bicicletes és de 6 h a 22 h i fora d'aquest horari no es pot garantir que hi hagi bicicletes/aparcaments disponibles, i els recomanem que consultin la web o el mapa de les estacions, abans d'iniciar el trajecte. Bones Fires!
1 d'Octubre del 2018
Hem començat el mes d'octubre amb força, 2362 lloguers durant aquest dia.
Pàgina 4 de 10Primera   Anterior   1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  Següent   Última   
Ajuntament de Girona