Notícies

Reobertura presencial de l'Oficina Girocleta
El dimarts 2 de Juny, torna a obrir l'estació d'autobusos, per tant podrem tornar a obrir l'oficina d'atenció a l'usuari de Girocleta. L'horari d'estiu serà de 9 h a 14 h de dilluns a divendres laborables.
Informació sobre el servei Girocleta
Us informem que el virus COVID19 pot sobreviure unes hores en les superfícies plàstiques o metàl·liques de la Girocleta i que el servei de Girocleta NO desinfecta les bicicletes diàriament. Per aquest motiu us recomanem utilitzar la Girocleta amb les mesures de prevenció adequades, com utilitzar guants o que al finalitzar l'ús de la Girocleta us renteu les mans amb sabó o amb gel desinfectant. Aprofitem per recordar que la ciutadania només s'ha de moure per causa de força major o per necessitat.
Oficina d'atenció al usuari.
Us informem que l'oficina d'atenció a l'usuari de l'estació d'autobusos, romandrà temporalment tancada a causa del virus Covid19. Us seguirem atenent via e-mail a info@girocleta.cat. Gràcies per la vostra comprensió.
girocleta
Coincidint amb les barraques d'hivern, els dies 27, 28, 29 de febrer, el servei de Girocleta d'abonament anual, es podran llogar bicicletes, les 24 h.
Horari de l'oficina per Nadal i Reis
L'horari de l'oficina del 23 de desembre al 7 de gener serà de 8h a 14h.  Els dies 25, 26, 31 de desembre, i 1 de gener, l'oficina romandrà tancada.
Bon Nadal i bones Festes!
L'equip de Girocleta us desitja un Bon Nadal i bones Festes!
Utilització Girocleta
Girocleta tanca un mes de novembre amb més de 50.000 lloguers, i ja porta més de 500.000 trajectes acumulats des d'inici d'any.
La Girocleta fa 10 anys
El passat 25 de Setembre, Girocleta va fer 10 anys. Per celebrar-ho, l'Ajuntament ha editat aquest video que us penjem l'enllaç. https://www.youtube.com/watch?v=SSwD6VcQQHg
girocleta
Avui entra en servei l'estació 21 de Girocleta. Està situada a l'avinguda Sant Joan Bosco 31, cantonada amb Carrer Tenerife. Té 26 aparcaments que donaran servei al barri de Pont Major.
Nou mapa d'estacions a la web
Hem actualitzat el mapa d'estacions de la web, a una nova versió de programari lliure. El primer cop que l'utilitzeu és convenient que borreu la memòria cau del vostre explorador (Control + Majúscules + Suprimir), per tal que carregui correctament, la nova versió.
Pàgina 4 de 11Primera   Anterior   1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  Següent   Última   
Ajuntament de Girona