Notícies

Nou horari del servei de Girocleta
A partir d'avui es poden llogar bicicletes de 5.30h del matí a 1.00h de la matinada. S'avança mitja hora l'inici del servei per facilitar els desplaçaments dels usuaris a primera hora.
Protegim el medi ambient, reutilitza !
Si utilitzes la Girocleta i fas servir una bossa per tapar el seient, un cop hagis acabat el lloguer, treu-la si us plau, i si no la vols reciclar, deixa-la al contenidor groc. Tots ho agrairem!
Horari Fires de Sant Narcís.
L'horari de la Girocleta s'ampliarà de 1 h a 3 h de la nit, per tal de facilitar-ne l'ús durant els dies de les fires de Sant Narcís (del 26 d'Octubre al 4 de Novembre). Els recordem però que l'horari de redistribució de bicicletes és de 6 h a 22 h i fora d'aquest horari no es pot garantir que hi hagi bicicletes/aparcaments disponibles, i els recomanem que consultin la web o el mapa de les estacions, abans d'iniciar el trajecte. Bones Fires!
1 d'Octubre del 2018
Hem començat el mes d'octubre amb força, 2362 lloguers durant aquest dia.
Setmana europea de la mobilitat
Amb motiu de la setmana de la mobilitat, Girocleta ja té més de 3.250 usuaris, i va registrar el dia 19 de setembre 2231 lloguers en aquest dia.
Nou horari d'estiu de l'oficina.
Del 1 de Juny fins el 31 d'agost, l'horari de l'oficina d'atenció a l'usuari serà de dilluns a divendres de 8h a 15h.
Nova estació de Girocleta.
L'estació número 20 de Girocleta (Sant Ponç) entrarà en servei dijous 31 de maig al migdia.
girocleta
Tornem a superar el rècord d'utilització de Girocleta d'ús diari, concretament el 17 d'abril 1.957 lloguers, el 18 d'abril 1.967 lloguers i el 19 d'abril 1.934 lloguers. Per franja horària, el tram que més s'utilitza és de 8h a 9h, amb 210 bicis /hora.
Nou horari oficina d'atenció a l'usuari.
A partir del 3 d'Abril, el nou horari d'atenció a l'usuari serà els laborables de dilluns a divendres de 8h a 16h i els dimecres de 8h a 18h. A partir d'aquest dia, us atendrem exclusivament a la taquilla 1, just al costat del mostrador d'informació de l'estació d'autobusos.
Nova plataforma de pagament a partir del 13 de febrer
Benvolgut usuari/usuària Per tal de donar compliment a una millora en la normativa PCI-DSS (Payment Card Industry - Data Security Standard) de seguretat en les dades bancàries i transaccions on-line, el sistema de pagament que s’utilitza actualment a Girocleta es modificarà a partir del 13 de febrer de 2018. A partir d’aquesta data s'utilitzarà la mateixa plataforma de pagament on-line que s'està utilitzant pel lloguer de curta durada. Les noves altes d'abonament anual, es realitzaran a través de la web de Girocleta, la qual redireccionarà la sol·licitud a l'entitat bancària i l’usuari/a haurà de fer efectiu el pagament mitjançant targeta de crèdit o dèbit directament a la pagina web de pagament de l'entitat bancària. Les renovacions d'abonament anual deixaran de ser automàtiques, una setmana abans que caduqui l’abonament anual... [+]
Pàgina 5 de 11Primera   Anterior   1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  Següent   Última   
Ajuntament de Girona