Notícies

Fas servir correctament la Girocleta?
RECORDATORI: - Tal com s'indica a les condicions d'ús, la targeta de Girocleta és per ús personal i intransferible. - Només l'usuari registrat la pot utilitzar, ja que n'està assegurat, no es pot deixar la targeta a ningú. - No es pot utilitzar més d'una bicicleta al mateix temps. - No es pot sortir del terme municipal de Girona i només es pot aparcar a les estacions de Girocleta. - La bicicleta només és per una persona, i permet un màxim de 5 kg a la cistella. És per aquest motiu que en els darrers dies hem bloquejat diverses targetes d'usuaris que en feien mal ús.
Com evitar un excés de temps
Recordeu que alhora de tornar la bicicleta (cal fer-ho recte, perpendicular a l'aparcament) un cop tancat el cadenat, assegureu-vos que estirant la bicicleta no surt de l'anclatge. Així evitareu que us passin algun possible càrrec per excés de temps.
Superem els 1500 lloguers diaris
Dimecres 15 de març, Girocleta arriba a 1520 lloguers en un sol dia. L'hora punta va ser de 8h a 9h del mati on es varen desplaçar 160 bicicletes alhora.
Manteniment del servidor i la web
El proper dijous 16 de febrer, la web estarà desactivada de 8h a 15h per uns manteniments al servidor.  Les estacions deixaran llogar igualment bicicletes, però la informació que hi consta a la pantalla, del numero de bicicletes o aparcaments lliures de les altres estacions no estarà actualitzat fins que acabi el manteniment. Disculpin les molèsties.
Nova estació de Girocleta a Vista Alegre
S'estan executant les obres de la nova estació de Girocleta a Vista Alegre, dijous 9 de febrer es posa en servei.
Girocleta supera els 300.000 usos anuals
No hem acabat l'any i estem contents d'informar-vos que hem superat els 300.000 usos durant el 2016. Els usuaris actius actuals també han pujat fins a 2.323 a dia d'avui.
L'equip de Girocleta us desitja Bon Nadal
Feu click al títol per obrir la Nadala.
S'amplia l'estació de Pere Calders de Can Gibert del Pla
Ahir varen entrar amb funcionament, tres aparcaments més en aquesta estació.
Horari ampliat per Fires de Girona
Girocleta permetrà llogar bicicletes fins a les 3 de la matinada, els dies 29, 30, 31 de Octubre i 1, 4 i 5 de Novembre, per tal de facilitar els desplaçaments dels usuaris per les fires.
S'amplia l'estació de Pont del Dimoni.
Recentment hem ampliat l'estació amb 2 aparcaments més per tal de dimensionar una estació cèntrica que tenia molts usos pel seu tamany.
Pàgina 7 de 11Primera   Anterior   2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  Següent   Última   
Ajuntament de Girona