Notícies

Nous documents a l'àrea de descàrrega
Si aneu a l'apartat "El Servei", i "Descàrrega", hi trobareu tota la informació relacionada amb el servei Girocleta. Tant si ja sou usuaris com si en voleu conèixer en mes detall les condicions.
Nou horari del servei Girocleta
A partir del 25 de Setembre l'horari de la Girocleta s'amplia, començarà a les 6h del matí, en comptes de les 6.30h per tal d'afavorir la intermodalitat amb el tren i alguns usuaris que inicien la jornada laboral més aviat. Els recordem que poden llogar bicicletes durant un període de mitja hora sense càrrecs addicionals, entre les 6h del mati fins la 1h de la matinada, i el temps màxim permès d'utilització d'una Girocleta es de dues hores màxim, sempre dintre del terme municipal de Girona.

5è aniversari

25/09/2014
5è aniversari
El 25 de Setembre del 2009 s'inaugurava el servei Girocleta, han passat ja 5 anys i el servei està consolidat. Aquest mes de Setembre s'han donat d'alta mes de 120 nous usuaris, i la mitjana de lloguers diaris està a prop dels 1000, igualant el dia 16 de setembre el rècord de 1085 del mes de Maig.
Setmana de la mobilitat
Si et dones d'alta al servei Girocleta durant la setmana de la mobilitat (del 22 al 29 de setembre) et regalem una targeta T10 per a utilitzar el transport urbà amb autobús a Girona. La targeta té un valor de 13,20 euros. Us heu de donar d’alta a través de la web www.girocleta.cat i anar a recollir la targeta a l’oficina de l’ATM de l’estació d’autobusos. Podeu consultar el calendari d’actes de la jornada de mobilitat al següents links: http://www2.girona.cat/ca/mobilitat_setmana http://www.atmgirona.cat/smss2014/  
A Girona, pedalem amb civisme
Vídeo editat per l'Ajuntament de Girona sobre la mobilitat amb bicicleta
Nous timbres rotatius per la Girocleta
Progressivament s’aniran substituint els timbres de la Girocleta, per aquest nou model, que es rotatiu. No disposa de palanca, per fer que soni, simplement cal girar la part rodona inferior.  
Girocleta supera els 1000 usos diaris
El dia 8 de maig, es va registrar un total de 1.085 lloguers de bicicletes, un rècord històric des de que es va iniciar el servei el setembre del 2009. Us animem a seguir utilitzant el servei.
Nova Imatge web Girocleta
Avui 2 de Maig, estrenem la nova imatge de la web de Girocleta. S'han fet algunes millores tant de funcionament com estètiques i s'ha actualitzat el mapa dinàmic d'estacions.
Millores del software de Girocleta
El dimecres 5 de març es realitzaran unes actualitzacions de software a les estacions per tal de resoldre algunes incidencies i millorar el servei. Es realitzaran al vespre i no es preveu que afectin al servei, que es podrà seguir utilitzant amb normalitat.
Nou triptic de la Girocleta
A la zona de Informació del servei / Descarregues, podeu trobar el nou triptic, on s'inclou les noves estacions.
Pàgina 9 de 10Primera   Anterior   4  5  6  7  8  [9]  10  Següent   Última   
Ajuntament de Girona