Notícies

PEDALADA FLORAL

17/05/2023
PEDALADA FLORAL
Amb el mes de maig donem la benvinguda al Temps de Flors! Aquest any, segueix la ruta organitzada per Mou-te en Bici, la Comissió de Temps de Flors i l' Ajuntament de Girona, proposada per fer en bici i gaudir dels projectes florals per tota la ciutat. La pedalada sortirà del Centre Cívic de Santa Eugènia (Estació 13- Can Ninetes) i farà el recorregut per Santa Eugènia, direcció a la plaça de l'Assumpció, i recorrerà el parc Central (Estació 15- Plaça Europa i Estació 4- Renfe) fins a la plaça del Poeta Marquina, i cap a la plaça de Catalunya (Estació 3- Plaça Catalunya) passant per la plaça de Francesc Calbet i Rubalcaba, seguirà per l'avinguda de Sant Francesc i per la Gran Via de Jaume I (Estació 11- Plaça Marquès de Camps), plaça de la Independència (Estació 2- Avinguda Ramon Folch), carrer de Santa Clara, pont de Pedra i plaça del Vi (Estació 3- Plaça Catalunya), on es donarà per acabada la pedalada i hi haurà un petit piscolabis per recuperar forces. Recorde... [+]
Enquesta de satisfacció Girocleta 2023
Agraïm a tots els usuaris de la Girocleta, la participació en l'enquesta que va fer l'ajuntament recentment, i us facilitem l'enllaç per consultar i descarregar-vos els resultats. Moltes gràcies per donar la vostra opinió, i intentarem continuar millorant el servei. Obriu enllaç dels resultats: Mobilitat i Via Pública - Ajuntament de Girona
E3/PLAÇA CATALUNYA NO OPERATIVA
Avui dia 1 de febrer  i demà dia 2 de febrer , l'Estació número 3- Plaça Catalunya no estarà operativa a causa d'un tall de llum general a tot el carrer. Durant aquestes hores no es podran realitzar lloguers ni retorns de Girocletes. En cas que s'efectuï el retorn d'alguna bicicleta, aquest no quedarà registrat en el sistema, i impedirà posteriors lloguers als usuaris. Podeu utilitzar el servei amb normalitat a les dues estacions més properes: E11 Plaça Marquès de Camps i E17 Vista Alegre. Disculpin les molèsties.

Bones Festes!

22/12/2022
Bones Festes!
De part de tot l'equip de Girocleta us desitgem unes molt bones Festes!
DIMECRES 21/12/2022
El pròxim dia 21/12/2022 la nostra oficina romandrà tancada de 16 h a 18 h per formació del personal. Disculpin les molèsties
Alta abonament anual
Bon dia, des d'aquest matí ja torna a estar operativa la pàgina d'alta per abonaments anuals.

Manteniment Web

07/10/2022
Manteniment Web
Degut a un manteniment a la pàgina web de Girocleta, a partir del 7/10 a les 17.30 h, el servei d'alta de nous abonats i compra de tiquet per un dia estarà desactivat momentàniament. Disculpin les molèsties.
E12 - RAMBLA XAVIER CUGAT NO OPERATIVA
Avui dia 10 de març, d'11:00 h a 13:00 h, l'Estació número 12- Rambla Xavier Cugat no estarà operativa a causa d'un tall de llum general a tot el carrer. Durant aquestes hores no es podran realitzar lloguers ni retorns de Girocletes. En cas que s'efectuï el retorn d'alguna bicicleta, aquest no quedarà registrat en el sistema, i impedirà posteriors lloguers als usuaris. Podeu utilitzar el servei amb normalitat a les dues estacions més properes: E20 Sant Ponç i E2 Avinguda Ramon Folch. Disculpin les molèsties.
girocleta
Si detecteu alguna avaria a les bicicletes, podeu informar-nos mitjançant la columna de l'estació, on podeu triar quina peça no funciona correctament i nosaltres l'enviem al taller. Últimament estem comprovant que alguns usuaris, informen d'avaries que no són reals, per tant ens fan perdre temps localitzant bicicletes i portar-les al taller quan no tenen res, i han de deixar de vigilar la redistribució per fer tasques que no aporten valor. Ús agrairíem que en feu un bon ús, i ens continueu ajudant a detectar les possibles incidències. Moltes gràcies per la vostra col·laboració.
Entra en funcionament l'Estació 26- C/Riu Terri - Migdia
A partir d'avui entra en funcionament l'estació 26 - C/Riu Terri - Migdia. Aquesta estació consta de 26 aparcaments que facilitaran una millor mobilitat per la nostra ciutat.
Pàgina 1 de 10Primera   Anterior   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Següent   Última   
Ajuntament de Girona