Notícies

Entrades per 2017

Horari de Nadal/Reis - Oficina atenció al Usuari
Del 21 de Desembre al 5 de Gener, l'horari de l'oficina serà de 8h a 15h. Els dies 25, 26 Desembre i 1 de Gener l'oficina romandrà tancada.
Convocatòria d'una borsa de treball per Girocleta.
TMG, obre una convocatòria d'una borsa de treball de personal laboral temporal per a redistribució de les Girocletes. Trobareu tota la informació al següent link. http://www.girona.cat/bus/cat/index2.php?idReg=10102
Aplicatiu per a mòbils per conèixer la informació en temps real de la Girocleta i el Bus
TMG ha creat una web pensada per a mòbils on podeu consultar en temps real el pas dels autobusos de TMG i l'estat de les estacions de la Girocleta. També podeu seleccionar les parades de bus o estacions de Girocletes preferides per realitzar consultes ràpides. Amb el mòbil, un cop hagueu entrat en el següent enllaç web, cal que aneu a opcions del navegador (en el chrome: els 3 punts (...) situats a la part de dalt a la dreta de pantalla) i seleccionar "Afegir a la pantalla d'inici". Llavors tindreu un accés directe com si fos una aplicació. Aqui teniu l'enllaç: http://www.girona.cat/appbus/cat/index.php?girocleta=1
Nova estació de Girocleta.
Ja està operativa l'estació 19, ubicada a l'eixample, C/ Joan Maragall, cantonada amb La Salle.
Modificació del horari de Girocleta per fires de Sant Narcís.
Tal com s'ha fet altres anys, durant les fires de Sant Narcís s'allargarà el periode per poder llogar bicicletes, ampliant-lo de 1h a 3h de la matinada, per tal de facilitar els trajectes de tornada dels usuaris.
girocleta
Davant dels inadmissibles actes de violència que vam viure durant la jornada d'ahir, ens adherim a l'aturada convocada per dimarts 3 d'octubre. L'Oficina d'Atenció al Usuari romandrà tancada tot i que el servei estarà operatiu amb l'horari habitual, i haurà servei mínim de redistribució de bicicletes.
Setmana de la mobilitat sostenible i segura
Girocleta bat de nou el rècord d’usos diaris amb 1775 lloguers el dimecres 20 de setembre, coincidint amb la setmana de la mobilitat.
Trasllat de l'oficina a la nova estació d'autobusos de Girona
El dimarts 9 de Maig, l'oficina d'atenció al usuari de Girocleta, es traslladarà a la nova estació d'autobusos, situada a la terminal subterrània al costat de l'entrada del tren d'alta velocitat (AVE) 
Nova estació de Girocleta. Operativa!
Iniciades les obres de l'estació 18 de Girocleta. Ubicada al C/ Riu Freser cantonada amb C/ Sant Isidre. Es posarà en servei dilluns 29 de maig.
Fas servir correctament la Girocleta?
RECORDATORI: - Tal com s'indica a les condicions d'ús, la targeta de Girocleta és per ús personal i intransferible. - Només l'usuari registrat la pot utilitzar, ja que n'està assegurat, no es pot deixar la targeta a ningú. - No es pot utilitzar més d'una bicicleta al mateix temps. - No es pot sortir del terme municipal de Girona i només es pot aparcar a les estacions de Girocleta. - La bicicleta només és per una persona, i permet un màxim de 5 kg a la cistella. És per aquest motiu que en els darrers dies hem bloquejat diverses targetes d'usuaris que en feien mal ús.
Pàgina 1 de 2Primera   Anterior   [1]  2  Següent   Última   
Ajuntament de Girona