Notícies

Entrades per 2022

Bones Festes!

22/12/2022
Bones Festes!
De part de tot l'equip de Girocleta us desitgem unes molt bones Festes!
DIMECRES 21/12/2022
El pròxim dia 21/12/2022 la nostra oficina romandrà tancada de 16 h a 18 h per formació del personal. Disculpin les molèsties
Alta abonament anual
Bon dia, des d'aquest matí ja torna a estar operativa la pàgina d'alta per abonaments anuals.

Manteniment Web

07/10/2022
Manteniment Web
Degut a un manteniment a la pàgina web de Girocleta, a partir del 7/10 a les 17.30 h, el servei d'alta de nous abonats i compra de tiquet per un dia estarà desactivat momentàniament. Disculpin les molèsties.
E12 - RAMBLA XAVIER CUGAT NO OPERATIVA
Avui dia 10 de març, d'11:00 h a 13:00 h, l'Estació número 12- Rambla Xavier Cugat no estarà operativa a causa d'un tall de llum general a tot el carrer. Durant aquestes hores no es podran realitzar lloguers ni retorns de Girocletes. En cas que s'efectuï el retorn d'alguna bicicleta, aquest no quedarà registrat en el sistema, i impedirà posteriors lloguers als usuaris. Podeu utilitzar el servei amb normalitat a les dues estacions més properes: E20 Sant Ponç i E2 Avinguda Ramon Folch. Disculpin les molèsties.
girocleta
Si detecteu alguna avaria a les bicicletes, podeu informar-nos mitjançant la columna de l'estació, on podeu triar quina peça no funciona correctament i nosaltres l'enviem al taller. Últimament estem comprovant que alguns usuaris, informen d'avaries que no són reals, per tant ens fan perdre temps localitzant bicicletes i portar-les al taller quan no tenen res, i han de deixar de vigilar la redistribució per fer tasques que no aporten valor. Ús agrairíem que en feu un bon ús, i ens continueu ajudant a detectar les possibles incidències. Moltes gràcies per la vostra col·laboració.
Entra en funcionament l'Estació 26- C/Riu Terri - Migdia
A partir d'avui entra en funcionament l'estació 26 - C/Riu Terri - Migdia. Aquesta estació consta de 26 aparcaments que facilitaran una millor mobilitat per la nostra ciutat.
Estació 25 - C/ Antoni Gaudí operativa
A partir d'avui queda operativa l'estació 25 - C/Antoni Gaudí. Aquesta estació consta de 22 aparcaments que facilitaran una millor mobilitat per la nostra ciutat.
girocleta
Et convidem a respondre aquest qüestionari en línia per veure si aconsegueixes fer un 10 sobre 10, de les següents preguntes sobre com circular en bicicleta. https://docs.google.com/forms/d/1s3CGtN2QdTcPNLNWptj6_d35ySnI4o7Jp2iaa_fBA34/viewform?edit_requested=true
SERVEI DE GIROCLETA GRATUÏT PELS JOVES DE 16 ANYS EMPADRONATS A GIRONA
El passat mes de desembre, en el Ple municipal de Girona, es va aprovar definitivament l'acord d'oferir el servei gratuït de Girocleta a tots els joves de 16 anys empadronats a Girona. Amb aquest servei l'Ajuntament de Girona pretén incentivar l'ús del transport públic sostenible. A partir del 31 de gener del 2022, es podrà tramitar les altes de tots aquells joves interessats. Per fer-ho s'han de seguir els següents passos: - Donar-se d'alta a la nostra pàgina web www.girocleta.cat - Efectuar el pagament online. - Omplir i presentar a l'oficina els documents necessaris: Autorització de menors (senyalitzant la casella de confirmació del compliment dels requisits i els 4 últims números de la targeta bancaria amb la qual s'ha efectuat el pagament). Fotocòpia del DNI del menor i del pare/mare/tutor legal. Fotocòpia del llibre de família. Una vegada es tinguin tots els documents, s'han de presentar a l'oficina d... [+]
Ajuntament de Girona