Notícies


PEDALADA FLORAL

17/05/2023
PEDALADA FLORAL

Amb el mes de maig donem la benvinguda al Temps de Flors!

Aquest any, segueix la ruta organitzada per Mou-te en Bici, la Comissió de Temps de Flors i l' Ajuntament de Girona, proposada per fer en bici i gaudir dels projectes florals per tota la ciutat.

La pedalada sortirà del Centre Cívic de Santa Eugènia (Estació 13- Can Ninetes) i farà el recorregut per Santa Eugènia, direcció a la plaça de l'Assumpció, i recorrerà el parc Central (Estació 15- Plaça Europa i Estació 4- Renfe) fins a la plaça del Poeta Marquina, i cap a la plaça de Catalunya (Estació 3- Plaça Catalunya) passant per la plaça de Francesc Calbet i Rubalcaba, seguirà per l'avinguda de Sant Francesc i per la Gran Via de Jaume I (Estació 11- Plaça Marquès de Camps), plaça de la Independència (Estació 2- Avinguda Ramon Folch), carrer de Santa Clara, pont de Pedra i plaça del Vi (Estació 3- Plaça Catalunya), on es donarà per acabada la pedalada i hi haurà un petit piscolabis per recuperar forces.

Recordeu que els trajectes tenen un temps limitat de 30 minuts per bicicleta. Pots completar tota la ruta, canviant la teva bicicleta en les diferents estacions proposades.

 


Tornar

Ajuntament de Girona