Notícies

Entrades per 2009

girocleta
De dilluns a diumenge, l'horari de la Girocleta s'allarga una hora i acabarà a les 23:30 hores.
girocleta
Benvolguts/des,   Ens adrecem a vosaltres per convidar-vos el proper divendres 25 de setembre a la presentació del servei públic de bicicletes: Girocleta.   L’acte de presentació, presidit per l’alcadessa, Sra. Anna Pagans i per la tinenta d’alcalde de Mobilitat, Coordinació Territorial i Seguretat, Sra. Isabel Salamaña, tindrà lloc a l’estació d’autobusos de Girona a les 12 h del migdia. Al acabar, es farà un recorregut en bicicleta des de l’estació d’autobusos fins a la plaça Catalunya.   Durant el cap de setmana, diferents usuaris provaran tots els aparcaments i bicicletes i es comprovarà el bon funcionament de tot el sistema. A partir de dilluns arribaran les targetes de Girocleta als domicilis dels ciutadans i ciutadanes que ja s’han donat d’alta.
girocleta
El 15 de setembre s’ha celebrat el sorteig entre tots els participants en la tria del nom de Girocleta. Els 10 guanyadors/es rebran un abonament anual de la Girocleta. El mateix 15 de setembre s’ha enviat un email de confimació als guanyadors/es.
girocleta
 Al web de Girocleta, a l'opció "DONAR-SE D'ALTA", s’han d’entrar les dades personals i acceptar el contracte que regula l’ús i les condicions del servei. Mitjançant la targeta de crèdit s’abonarà la quota del servei i els càrrecs mensuals que corresponguin a l’ús de la bicicleta. Uns dies després rebràs al teu domicili una carta de presentació donant-te la benvinguda al servei, un díptic que explica les normes d’ús i la targeta que hauràs d’activar mitjançant el web.   Llavors, ja podreu començar a utilitzar la Girocleta !!
girocleta
Durant el mes d'agost es farà l'obra civil de les estacions de Girocleta en les ubicacions definitives. La instal·lació i el muntatge dels equipaments es farà el mes de setembre, i el 25 de setembre es posarà en marxa el servei, d'acord amb la planificació establerta
girocleta
Ja són definitives les 8 ubicacions de les estacions de Girocleta: Biblioteca Antònia Adroher Avinguda Ramon Folch Plaça de Catalunya RENFE - Estació d'autobusos Pont del Dimoni Emili Grahit Plaça Pere Calders Biblioteca Ernest Lluch
girocleta
El concurs que convidava els ciutadans i ciutadanes a escollir el nom del servei ha finalitzat, amb el nom guanyador de 'Girocleta'. Les cinc propostes preseleccionades van rebre els següents vots: GIROCLETA: 303 vots (29,4%) GIROBICI: 298 vots (28,9%) BICIA'T: 193 vots (18,7%) GIROBIKE: 131 vots (12,7%) BIGING: 107 vots (10,4%)
Ajuntament de Girona