Notícies

Entrades per 2014

Plaça Catalunya fora de servei 72h
L'estació romandrà fora de servei els dies 4, 5 i 6 de gener, per motius aliens al servei. Disculpin les molèsties.
L'equip de Girocleta us desitja Bon Nadal
Feu click al titol per obrir la Nadala.
Nous documents a l'àrea de descàrrega
Si aneu a l'apartat "El Servei", i "Descàrrega", hi trobareu tota la informació relacionada amb el servei Girocleta. Tant si ja sou usuaris com si en voleu conèixer en mes detall les condicions.
Nou horari del servei Girocleta
A partir del 25 de Setembre l'horari de la Girocleta s'amplia, començarà a les 6h del matí, en comptes de les 6.30h per tal d'afavorir la intermodalitat amb el tren i alguns usuaris que inicien la jornada laboral més aviat. Els recordem que poden llogar bicicletes durant un període de mitja hora sense càrrecs addicionals, entre les 6h del mati fins la 1h de la matinada, i el temps màxim permès d'utilització d'una Girocleta es de dues hores màxim, sempre dintre del terme municipal de Girona.

5è aniversari

25/09/2014
5è aniversari
El 25 de Setembre del 2009 s'inaugurava el servei Girocleta, han passat ja 5 anys i el servei està consolidat. Aquest mes de Setembre s'han donat d'alta mes de 120 nous usuaris, i la mitjana de lloguers diaris està a prop dels 1000, igualant el dia 16 de setembre el rècord de 1085 del mes de Maig.
Setmana de la mobilitat
Si et dones d'alta al servei Girocleta durant la setmana de la mobilitat (del 22 al 29 de setembre) et regalem una targeta T10 per a utilitzar el transport urbà amb autobús a Girona. La targeta té un valor de 13,20 euros. Us heu de donar d’alta a través de la web www.girocleta.cat i anar a recollir la targeta a l’oficina de l’ATM de l’estació d’autobusos. Podeu consultar el calendari d’actes de la jornada de mobilitat al següents links: http://www2.girona.cat/ca/mobilitat_setmana http://www.atmgirona.cat/smss2014/  
Estació temporalment fora de servei.
Amb motiu de la festa major de Santa Eugènia, l'estació 14 de Plaça del Barco, estarà fora de servei del divendres 5 de setembre fins el diumenge 15 de setembre. No es podran llogar ni retornar bicicletes. Preguem disculpeu les molèsties.
A Girona, pedalem amb civisme
Vídeo editat per l'Ajuntament de Girona sobre la mobilitat amb bicicleta
Horari d'estiu de l'Oficina d'Atenció a l'Usuari
Del 23 de Juny al 29 d'Agost, l'Oficina d'atenció a l'Usuari, estarà oberta al públic en horari de 8h a 15h els dies laborables. Us podem atendre personalment o bé al telefon 972.21.91.81. Fora d'aquest horari podeu contactar amb nosaltres al email: info@girocleta.cat.
Nous timbres rotatius per la Girocleta
Progressivament s’aniran substituint els timbres de la Girocleta, per aquest nou model, que es rotatiu. No disposa de palanca, per fer que soni, simplement cal girar la part rodona inferior.  
Pàgina 1 de 2Primera   Anterior   [1]  2  Següent   Última   
Ajuntament de Girona