Notícies

Entrades per 2019

Horari de l'oficina per Nadal i Reis
L'horari de l'oficina del 23 de desembre al 7 de gener serà de 8h a 14h.  Els dies 25, 26, 31 de desembre, i 1 de gener, l'oficina romandrà tancada.
Bon Nadal i bones Festes!
L'equip de Girocleta us desitja un Bon Nadal i bones Festes!
Utilització Girocleta
Girocleta tanca un mes de novembre amb més de 50.000 lloguers, i ja porta més de 500.000 trajectes acumulats des d'inici d'any.
Oficina Tancada el 18 d'Octubre
Amb motiu de la Vaga general convocada a Catalunya per el divendres dia 18 d'Octubre, l'Oficina de la Girocleta, romandrà tancada.
INCIDÈNCIES DEL SERVEI 14 d'Octubre
Degut als talls de carretera en tota la ciutat de Girona en motiu de la sentència del Tribunal Suprem , el servei de Girocleta es veu greument afectat en el dia d'avui , i és força impossible donar uns serveis mínims . Esperem que demà es pugui millorar la mobilitat per la ciutat Disculpin les molèsties que es puguin ocasionar
La Girocleta fa 10 anys
El passat 25 de Setembre, Girocleta va fer 10 anys. Per celebrar-ho, l'Ajuntament ha editat aquest video que us penjem l'enllaç. https://www.youtube.com/watch?v=SSwD6VcQQHg
Estació fora de Servei
L'estació 5, Pont del Dimoni, estarà tres dies fora de servei degut a un accident de transit. Disculpeu les molèsties.
girocleta
Avui entra en servei l'estació 21 de Girocleta. Està situada a l'avinguda Sant Joan Bosco 31, cantonada amb Carrer Tenerife. Té 26 aparcaments que donaran servei al barri de Pont Major.
Festival Strenes 2019 - Plaça Catalunya
Amb motiu del festival Strenes, l'estació de Giroceleta Plaça Catalunya, es veurà reduïda a la meitat de la seva capacitat, des de divendres 26 d'abril a les 15h fins diumenge 28 d'abril al vespre. Disculpeu les molèsties.
Horari oficina dimarts 12 febrer
El dimarts 12 de febrer, l'oficina de Girocleta obrirà a les 10.30 en comptes de les 8h, Disculpeu les molèsties.
Ajuntament de Girona