Notícies

Entrades per 2020

Bon Nadal i Bones Festes
L'equip de Girocleta us desitja un Bon Nadal i Bones Festes
Nou canal de comunicació.
L'oficina d'atenció a l'usuari, disposa a partir d'avui d'un número de telèfon per respondre consultes via whatsapp, en horari laboral. El número de contacte és el 605.51.88.69.  
Emails automàtics.
Benvolguts, a causa d'un problema del servidor de correus, no podem enviar emails als comptes de Hotmail. Preguem que tots els usuaris que utilitzin aquest compte, contactin amb l'oficina per a resoldre la situació, o modifiquin a la seva àrea de clients el seu email, si disposen d'un servei tipus Gmail o d'altres tipus que no siguin Hotmail. Salutacions.
Nova web de Girocleta
Estrenem nova imatge web, amb els mateixos continguts que l'anterior, però més àgil i segura i adaptada als mòbils i tauletes. Desitgem que us agradi.
Estació 22. Santa Eugènia.
Dijous 25 de Juny, al matí es posarà en servei l'estació 22, ubicada a la rotonda de Santa Eugènia, cantonada amb Riu Güell.
girocleta
A causa d'unes obres, l'estació 18 de Riu Freser, estarà fora de servei a partir del dilluns 22 de Juny, fins un temps indeterminat . Disculpin les molèsties.
Càrrega de targetes de Bus de TMG
Les targetes de bus TMG personalitzades de l'Ajuntament (Bus 18 i Bus 25) es podran carregar pagant amb targeta de dèbit o crèdit, a l'oficina de Girocleta, a partir del dimarts 2 de Juny.
Reobertura presencial de l'Oficina Girocleta
El dimarts 2 de Juny, torna a obrir l'estació d'autobusos, per tant podrem tornar a obrir l'oficina d'atenció a l'usuari de Girocleta. L'horari d'estiu serà de 9 h a 14 h de dilluns a divendres laborables.
Informació sobre el servei Girocleta
Us informem que el virus COVID19 pot sobreviure unes hores en les superfícies plàstiques o metàl·liques de la Girocleta i que el servei de Girocleta NO desinfecta les bicicletes diàriament. Per aquest motiu us recomanem utilitzar la Girocleta amb les mesures de prevenció adequades, com utilitzar guants o que al finalitzar l'ús de la Girocleta us renteu les mans amb sabó o amb gel desinfectant. Aprofitem per recordar que la ciutadania només s'ha de moure per causa de força major o per necessitat.
Oficina d'atenció al usuari.
Us informem que l'oficina d'atenció a l'usuari de l'estació d'autobusos, romandrà temporalment tancada a causa del virus Covid19. Us seguirem atenent via e-mail a info@girocleta.cat. Gràcies per la vostra comprensió.
Pàgina 1 de 2Primera   Anterior   [1]  2  Següent   Última   
Ajuntament de Girona