Notícies

Nova Imatge web Girocleta
Avui 2 de Maig, estrenem la nova imatge de la web de Girocleta. S'han fet algunes millores tant de funcionament com estètiques i s'ha actualitzat el mapa dinàmic d'estacions.
Millores del software de Girocleta
El dimecres 5 de març es realitzaran unes actualitzacions de software a les estacions per tal de resoldre algunes incidencies i millorar el servei. Es realitzaran al vespre i no es preveu que afectin al servei, que es podrà seguir utilitzant amb normalitat.
Nou triptic de la Girocleta
A la zona de Informació del servei / Descarregues, podeu trobar el nou triptic, on s'inclou les noves estacions.
girocleta
Aprofitant la posta en servei de les 2 noves estacions de Can Ninetes i Plaça del Barco, es posaran en servei 100 noves bicicletes, i s'aniran revisant tota la resta.
girocleta
Si et dones d'alta al servei Girocleta durant la setmana de la mobilitat (del 21 al 27 de setembre) et regalem una targeta T10 per a utilitzar el transport urbà amb autobús a Girona. La targeta té un valor de 13,20 euros. Us heu de donar d’alta a través de la web www.girocleta.cat i anar a recollir la targeta a l’oficina de l’ATM de l’estació d’autobusos. Podeu consultar el calendari d’actes de la jornada de mobilitat al següent link: http://www2.girona.cat/ca/mobilitat_setmana
girocleta
El 22 de Juny, es posen en marxa dues noves estacions de la Girocleta, l'estació 11 a la Plaça Marques de Camps, i l'estació 12 al final de la Rambla Xavier Cugat a Fontajau.
girocleta
  L'horari del 23 de desembre al 7 de Gener, serà de 8h a 15h. Recordeu que tambe podeu contactar amb nosaltres al telefon 972.21.91.81 i per email a: info@girocleta.cat
Pàgina 11 de 11Primera   Anterior   2  3  4  5  6  7  8  9  10  [11]  Següent   Última   
Ajuntament de Girona