Notícies

girocleta
Ja torna a estar operativa l'Estació 19. Eixample.
girocleta
Per unes obres, l'estació 19 de l'eixample, estarà fora de servei del 10 al 17 d'agost. Disculpin les molèsties.
Estació 23 Pedret
El dia 16 de febrer s'ha inaugurat l'estació 23 a Pedret. Aquesta consta de 25 aparcaments que facilitaran una millor mobilitat per la nostra ciutat.
Bon Nadal i Bones Festes
L'equip de Girocleta us desitja un Bon Nadal i Bones Festes
Nou canal de comunicació.
L'oficina d'atenció a l'usuari, disposa a partir d'avui d'un número de telèfon per respondre consultes via whatsapp, en horari laboral. El número de contacte és el 605.51.88.69.  
Emails automàtics.
Benvolguts, a causa d'un problema del servidor de correus, no podem enviar emails als comptes de Hotmail. Preguem que tots els usuaris que utilitzin aquest compte, contactin amb l'oficina per a resoldre la situació, o modifiquin a la seva àrea de clients el seu email, si disposen d'un servei tipus Gmail o d'altres tipus que no siguin Hotmail. Salutacions.
Nova web de Girocleta
Estrenem nova imatge web, amb els mateixos continguts que l'anterior, però més àgil i segura i adaptada als mòbils i tauletes. Desitgem que us agradi.
Estació 22. Santa Eugènia.
Dijous 25 de Juny, al matí es posarà en servei l'estació 22, ubicada a la rotonda de Santa Eugènia, cantonada amb Riu Güell.
girocleta
A causa d'unes obres, l'estació 18 de Riu Freser, estarà fora de servei a partir del dilluns 22 de Juny, fins un temps indeterminat . Disculpin les molèsties.
Càrrega de targetes de Bus de TMG
Les targetes de bus TMG personalitzades de l'Ajuntament (Bus 18 i Bus 25) es podran carregar pagant amb targeta de dèbit o crèdit, a l'oficina de Girocleta, a partir del dimarts 2 de Juny.
Pàgina 3 de 11Primera   Anterior   1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  Següent   Última   
Ajuntament de Girona