Notícies

Bon Nadal i bones Festes!
L'equip de Girocleta us desitja un Bon Nadal i bones Festes!
Utilització Girocleta
Girocleta tanca un mes de novembre amb més de 50.000 lloguers, i ja porta més de 500.000 trajectes acumulats des d'inici d'any.
La Girocleta fa 10 anys
El passat 25 de Setembre, Girocleta va fer 10 anys. Per celebrar-ho, l'Ajuntament ha editat aquest video que us penjem l'enllaç. https://www.youtube.com/watch?v=SSwD6VcQQHg
girocleta
Avui entra en servei l'estació 21 de Girocleta. Està situada a l'avinguda Sant Joan Bosco 31, cantonada amb Carrer Tenerife. Té 26 aparcaments que donaran servei al barri de Pont Major.
Nou mapa d'estacions a la web
Hem actualitzat el mapa d'estacions de la web, a una nova versió de programari lliure. El primer cop que l'utilitzeu és convenient que borreu la memòria cau del vostre explorador (Control + Majúscules + Suprimir), per tal que carregui correctament, la nova versió.
Nou horari del servei de Girocleta
A partir d'avui es poden llogar bicicletes de 5.30h del matí a 1.00h de la matinada. S'avança mitja hora l'inici del servei per facilitar els desplaçaments dels usuaris a primera hora.
Protegim el medi ambient, reutilitza !
Si utilitzes la Girocleta i fas servir una bossa per tapar el seient, un cop hagis acabat el lloguer, treu-la si us plau, i si no la vols reciclar, deixa-la al contenidor groc. Tots ho agrairem!
Horari Fires de Sant Narcís.
L'horari de la Girocleta s'ampliarà de 1 h a 3 h de la nit, per tal de facilitar-ne l'ús durant els dies de les fires de Sant Narcís (del 26 d'Octubre al 4 de Novembre). Els recordem però que l'horari de redistribució de bicicletes és de 6 h a 22 h i fora d'aquest horari no es pot garantir que hi hagi bicicletes/aparcaments disponibles, i els recomanem que consultin la web o el mapa de les estacions, abans d'iniciar el trajecte. Bones Fires!
1 d'Octubre del 2018
Hem començat el mes d'octubre amb força, 2362 lloguers durant aquest dia.
Setmana europea de la mobilitat
Amb motiu de la setmana de la mobilitat, Girocleta ja té més de 3.250 usuaris, i va registrar el dia 19 de setembre 2231 lloguers en aquest dia.
Pàgina 5 de 11Primera   Anterior   1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  Següent   Última   
Ajuntament de Girona