Notícies

Horari especial Setmana Santa
Del 21 al 24 de Març, el centre d'atenció al usuari, estarà obert de 8h a 15h. Divendres 25 de Març, i dilluns 28 de Març, l'oficina romandrà tancada. Disculpin les molèsties.
Manteniment a l'estació de Plaça Catalunya
Diumenge 21 de febrer a partir de les 9.30h es farà un manteniment a l'estació de Plaça Catalunya que deixarà inoperativa l'estació durant unes hores. Preguem disculpin les molèsties.
girocleta
Dijous 24 de desembre s’instal·laran sis nous aparcaments a l'estació deLluis Pericot, per tal de millorar la disponibilitat tant de bicicletes com de aparcaments lliures. Ara passarà a tenir 26 aparcaments.
L'equip de Girocleta us desitja Bon Nadal
Feu click al títol per obrir la Nadala
Horari especial Nadal, Oficina atenció a l'usuari
Del 21 de desembre al 8 de gener, l'horari de l'oficina d'atenció a l'usuari serà de 8h a 15h. Els dies 25 de desembre i 1 de gener l'oficina romandrà tancada.
Nova estació de Girocleta. E16 Passeig Ramon Berenguer II
Ja tenim operativa l'estació número 16 de la Girocleta, al Passeig Ramon Berenguer II, al barri de Sant Narcís.
Nova estació de Girocleta. E15 Plaça Europa
Ja tenim operativa l'estació número 15 de Girocleta, a la Plaça Europa, al barri de Sant Narcís.
Horari Oficina Girocleta Fires de Sant Narcís
En motiu de les Fires de Girona, l'oficina de Girocleta ubicada a l'estació d'autobusos de Girona romandrà tancat els dies 29 i 30 d'octubre de 2015.  
Ampliacions de la connexió de la xarxa urbana pedalable
‬ Girona ampliarà la connexió de la xarxa urbana pedalable amb les rutes cicloturístiques de la ciutat. L'actuació ha rebut una subvenció dels plans de foment territorial del turisme de la Generalitat de Catalunya, que es financen gràcies a la recaptació de la taxa turística. Les sis fases d'actuació són les següents: [1] Carril bici al carrer de Santa Eugènia, des del carrer Nou fins a la travessia del Carril.... [2] Carril bici sota el viaducte del tren, des de la plaça del Poeta Marquina fins al pont de Pedret. [3] Carril bici als sectors de Pedret i Sant Joan Bosco: dels jardins de Pedret fins a la rotonda de l’avinguda de Josep Tarradellas. [4] Carril bici de Pont Major al Pla de Campdorà: Enllaçarà barris de Pedret i Pont Major amb Campdorà a través d’una via verda pacificada. [5] Carril bici al parc Centr... [+]
Ciclista a la vista!
L’objectiu de la campanya és aconseguir un canvi d’actitud, tant perquè els ciclistes circulin amb civisme fent un bon ús de la bicicleta i respectant les normes de circulació viària, com per als altres usuaris de la via perquè també circulin en civisme respecte als altres modes de transport, especialment les bicicletes Més informació a www.girona.cat
Pàgina 9 de 11Primera   Anterior   2  3  4  5  6  7  8  [9]  10  11  Següent   Última   
Ajuntament de Girona