Notícies

Entrades per 2018

Dijous 24 de maig de 9.30 a 11.30 oficina tancada
Us informem que el proper dijous 24 de maig, de 9.30 a 11.30 l'oficina de Girocleta estarà tancada degut a una formació del personal. Disculpeu les molèsties.
Dimecres 25 d'abril. Estació Ramon Folch sense servei
Dimecres 25 d'abril, l'estació de Ramon Folch estarà sense servei de 10h a 12h del matí degut a un manteniment. Disculpin les molèsties.
Afectacions circulatòries per la diada de Sant Jordi
Dilluns 23 d'abril, de les 6 h fins a les 22 h es tallarà la circulació a tota la plaça Catalunya. Els vehicles de manteniment no podran accedir a l'estació de Girocleta.  Disculpeu les molèsties i consulteu l'estat de l'estació per evitar anar-hi i trobar-la plena. 
girocleta
Tornem a superar el rècord d'utilització de Girocleta d'ús diari, concretament el 17 d'abril 1.957 lloguers, el 18 d'abril 1.967 lloguers i el 19 d'abril 1.934 lloguers. Per franja horària, el tram que més s'utilitza és de 8h a 9h, amb 210 bicis /hora.
Nou horari oficina d'atenció a l'usuari.
A partir del 3 d'Abril, el nou horari d'atenció a l'usuari serà els laborables de dilluns a divendres de 8h a 16h i els dimecres de 8h a 18h. A partir d'aquest dia, us atendrem exclusivament a la taquilla 1, just al costat del mostrador d'informació de l'estació d'autobusos.
Estació temporalment sense servei.
L'estació de Girocleta 04, de Renfe/antiga estació Bus, estarà fora de servei, dimarts 20 de febrer de 8h a 11.30h aproximadament per un manteniment de la línia de subministra elèctric. Disculpin les molèsties.
Nova plataforma de pagament a partir del 13 de febrer
Benvolgut usuari/usuària Per tal de donar compliment a una millora en la normativa PCI-DSS (Payment Card Industry - Data Security Standard) de seguretat en les dades bancàries i transaccions on-line, el sistema de pagament que s’utilitza actualment a Girocleta es modificarà a partir del 13 de febrer de 2018. A partir d’aquesta data s'utilitzarà la mateixa plataforma de pagament on-line que s'està utilitzant pel lloguer de curta durada. Les noves altes d'abonament anual, es realitzaran a través de la web de Girocleta, la qual redireccionarà la sol·licitud a l'entitat bancària i l’usuari/a haurà de fer efectiu el pagament mitjançant targeta de crèdit o dèbit directament a la pagina web de pagament de l'entitat bancària. Les renovacions d'abonament anual deixaran de ser automàtiques, una setmana abans que caduqui l’abonament anual... [+]
Dimarts 13 de febrer, web girocleta aturada al matí
El dimarts 13 de febrer, la web de girocleta estarà inoperativa unes hores al matí per manteniment. Disculpin les molèsties.
Pàgina 2 de 2Primera   Anterior   1  [2]  Següent   Última   
Ajuntament de Girona